Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-04@20:43:24 GMT

نسخه وب اسنپ چت عرضه شد

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۳۵۵۹۸

نسخه وب اسنپ چت عرضه شد

این شرکت اعلام کرد این قابلیت منحصر به مشترکان سرویس پولی اسنپ چت پلاس خواهد بود و در ابتدا برای مشترکان این سرویس در آمریکا، انگلیس، کانادا، استرالیا و نیوزیلند قابل دسترس خواهد شد.

نسخه وب اسنپ چت شامل قابلیت‌هایی مانند ری‌اکشن‌های (واکنش‌های) چت و پاسخ به پیام‌ها به همراه قابلیت افکت و فیلتر Lenses خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسنپ ماه گذشته سرویس پولی اسنپ چت پلاس را در آمریکا و چند بازار دیگر با هزینه اشتراک ماهانه ۳.۹۹ دلار راه‌اندازی کرد تا مدل درآمد متنوع‌تری داشته باشد و وابستگی به درآمد تبلیغاتی را کاهش دهد.

بر اساس گزارش رویترز، شرکت‌های شبکه اجتماعی به دلیل این که شرکت‌ها در واکنش به افزایش هزینه‌ها و کاهش خرید مصرف کنندگان، بودجه تبلیغاتشان را کاهش داده‌اند، تحت فشار قرار گرفته‌اند. اسنپ ماه مه هشدار داده بود ممکن است به اهداف درآمد و سود در سه ماهه دوم دست پیدا نکند و ناچار خواهد بود استخدام را کاهش داده و هزینه‌هایش را کمتر کند. ارزش سهام اسنپ امسال حدود ۷۱ درصد ریزش کرده است.

منبع: ایسنا

تماشاخانه ببینید| تعقیب و گریز گربه دشتی آفریقایی و موش خرمایی/ با یک حرکت اشتباه کار موش خرمایی تمام است ببینید| یوگای خنده در اندونزی؛ بیش از دو هزار نفر با هم خندیدند فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اسنپ چت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۵۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قابلیت جدید اندروید ۱۵ برای استفاده از گوشی در رخت‌خواب

سیستم عامل اندروید مانع از خیره شدن بیش از حد ما به صفحه نمایش نمی‌شود، اما چندین ویژگی را در نمایشگر خود برای کمک به کاهش فشار چشم ارائه می‌دهد.

اندروید در حال حاضر قابلیتی را ارائه کرده است که رنگ‌های روشن را کاهش می‌دهد و در نتیجه صفحه نمایش را کم‌نور می‌کند؛ اما در نسخه ۱۵ خود این بار حتی فراتر از این موضوع رفته است.

تنظیم خودکار روشنایی صفحه نمایش

اندروید دارای یک فیلتر نور آبی داخلی و پشتیبانی از روشنایی تطبیقی است که از حسگر نور محیط دستگاه شما برای اندازه‌گیری شدت نور در محیط اطراف استفاده می‌کند.

سپس این ویژگی به طور خودکار سطح روشنایی صفحه نمایش دستگاه شما را بر اساس سطح نور محیط تنظیم می‌کند.

علاوه بر این، نگاشت بین سطوح نور محیط و روشنایی صفحه به دستگاه بستگی دارد، بنابراین سطح روشنایی که یک تلفن با آن سازگار می‌شود ممکن است با گوشی دیگر متفاوت باشد.

نتیجه این امر این است که برخی از تلفن‌ها می‌توانند به اندازه کافی کم نور شوند تا در شرایط کم نور به راحتی از آن استفاده شود، در حالی که برخی دیگر حداقل به طور خودکار نمی‌توانند این قابلیت را ارائه دهند.

برای توضیح این نابرابری، اندروید ۱۲ قابلیتی را در زیر تنظیمات در منوی دسترس‌پذیری به نام «تاریکی اضافی» معرفی کرد که نور صفحه‌نمایش را فراتر از حداقل روشنایی گوشی شما کاهش می‌دهد.

لازم به ذکر است که اجازه دادن به روشنایی تطبیقی روشن‌تر از حد معمول راحت‌تر از فعال کردن دستی Extra Dimming خواهد بود. زیرا این گزینه باید به صورت دستی روشن و خاموش شود تا تاثیری داشته باشد. بنابراین، اگر آن را در شب فعال کنید تا روشنایی را کاهش دهید، باید به یاد داشته باشید که بعد از این، آن را غیرفعال کنید، در غیر این صورت ممکن است صفحه در طول روز خیلی کم نور شود.

ویژگی جدید

با این حال، صفحه نمایش هر گوشی نمی‌تواند به اندازه کافی کم نور شود تا در شب راحت از آن استفاده کنید، و این همان چیزی است که یک ویژگی جدید در آپدیت آینده اندروید ۱۵ به نام «even dimmer» ممکن است حل کند.

هدف این ویژگی تنظیم روشنایی تطبیقی فعلی با کاهش خودکار روشنایی صفحه نمایش بیش از حد معمول در شرایطی است که نور محیطی بسیار کم است. این ویژگی باعث می شود تا دیگر نیاز نباشد به صورت دستی روشنایی صفحه را کاهش دهید.

منبع: ارم نیوز

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • خودروی جدید نیسان؛ کوچک، مانورپذیر و ساکت!
  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • کاهش فروش آیفون در چین همزمان با شدیدترین افت درآمد سالانه اپل
  • غرق در نوستالژی؛ بهترین بازی‌های PlayStation 2
  • قابلیت جدید اندروید ۱۵ برای استفاده از گوشی در رخت‌خواب
  • تغییرات آب و هوایی میانگین درآمد مردم جهان را کاهش می‌دهد
  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • سقوط بزرگ فروش چین در انتظار اپل
  • پیش‌بینی‌های ناامیدکننده فروش آیفون در چین