Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: رئیس اسنپ چت می‌گوید که ایالات متحده در حال ورود به دوره جدیدی از رقابت جهانی است و این کشور به سرمایه‌گذاری بیشتر در نسل‌های آینده نیاز دارد.
ایوان اشپیگل به بی‎‌بی‌سی گفت که ایالات متحده با "یک قرن رقابت استراتژیک" با کشورهایی مانند چین روبه‌روست که در حال رشد سریع هستند؛ "چیزی که قبلا تجربه‌اش را نداشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"
آقای اشپیگل که مهمان رادیو ۴ بی‌بی‌سی بود، گفت که ایالات متحده برای رقابت در آینده باید بلندمدت فکر کند.
آقای اشپیگل اسنپ‌چت را هنگام تحصیل در دانشگاه استنفورد راه‌اندازی کرد و در ۲۵ سالگی به یکی از جوان‌ترین میلیاردرهای جهان تبدیل شد. او گفت که از پرداخت مالیات بیشتر "خوشحال" خواهد شد.
ایوان اشپیگل احساس می‌کند که افزایش قدرت شرکت‌های فناوری سیلیکون به دلیل ظهور اینترنت "اجتناب‌ناپذیر" بوده است و بنابر این افزایش نظارت بر غول‌های فناوری "منطقی" است.
کاربران روزانه اسنپ چت در ماه اکتبر تقریبا به ۲۵۰ میلیون نفر رسیدند.
با این حال او تأکید کرد که دولتها و فناوری رابطه نمادینی دارند و اگر غولهای فناوری مالیات بیشتری بپردازند، حداقل مقداری از این پول باید برای تهیه بودجه تحقیق در زمینه توسعه فناوری‌های جدید مانند هوش مصنوعی بازگردانده شود.
او توضیح داد: "تاریخ ملتهای بزرگ واقعا مبتنی بر پیشرفتهای بزرگ در فناوری است و بسیاری از اوقات این فناوری بر اساس سرمایه‌گذاری دولت پایه‌ریزی شده است."
آقای اشپیگل گفت "فکر می‌کنم امروز در سیستم سیاسی ما تمرکز روی شکست‌ها آسان‌تر است تا تمرکز بر روی موفقیت‌های شگفت‌انگیز."
مدیر اسنپ چت معتقد است که "مقررات و نظارت تنها بخشی از یک استراتژی جامع فناوری است - بقیه آن واقعا باید حول سرمایه‌گذاری در فناوری جدید باشد."
فرود در ماهاو پیش بینی کرد که طی ۱۰ سال، بزرگترین اقتصاد جهان چین، آمریکا و هند باشند. آقای اشپیگل گفت: "ما در حال ورود به این دوره جدید رقابت جهانی هستیم."
این بدان معناست که ایالات متحده در حالی که از گذشته درس می‌گیرد، باید به جلو نگاه کند.
او یادآوری کرد که برخی از پروژه‌های واقعا بزرگ ایالات متحده، مانند فرستادن انسان به ماه، نتیجه همکاری بین شرکتها و سازمان‌های خصوصی و دولتی است.
او گفت: "حتی اینترنت نیز واقعا نتیجه یک پروژه تحقیقاتی با بودجه دولت بود."
"همه این موفقیت‌های فوق‌العاده بزرگی که ما به عنوان یک کشور داشته‌ایم در نتیجه کار تیمی حاصل شده است."
در نتیجه "برای ما مهم است که در مورد اولویت‌های سرمایه‌گذاری خود فکر کنیم و اینکه ایالات متحده برای سرمایه‌گذاری استراتژیک کجا سرمایه‌گذاری کند، تا واقعا آینده خود را تأمین کند."
او با وجود همه چالش‌ها نسبت به آینده خوش‌بین است.
رئیس اسنپ چت می‌گوید "پتانسیل عظیمی برای سرمایه‌گذاری بلندمدت و تشخیص سرمایه‌های انسانی فوق‌العاده‌ای وجود دارد که هنوز از آن استفاده نشده است."
به عقیده آقای اشپیگل "با چشم اندازی کاملا واضح و کار گروهی، آینده بسیار درخشان است." برچسب ها: اسنپ ‌چت

منبع: خرداد

کلیدواژه: اسنپ چت ایالات متحده سرمایه گذاری اسنپ چت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۰۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند

براساس گزارشی به نقل از وزارت خارجه آمریکا، مقامات چین از ادامه مذاکرات کنترل تسلیحات هسته‌ای با ایالات متحده پس از مذاکرات نوامبر ۲۰۲۳ خودداری کرده و به گزینه‌های پیشنهادی «پاسخ اساسی» ارائه نکرده‌اند.

به گزارش ایسنا، وب‌سایت خبری «سمافور» رامروز (پنجشنبه) به نقل از یک مقام وزارت خارجه آمریکا گزارش داد: «متأسفانه، جمهوری خلق چین از برگزاری جلسه بعدی خودداری کرده و پاسخی اساسی به گزینه‌های پیشنهادی ما ارائه نکرده است.»

این مقام افزود، دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده پیشنهاد کرده است که «گام‌های عاقلانه‌ای که خطرات اساسی درگیری و تشدید کنترل‌نشده در حوزه‌های هسته‌ای و فضایی را بررسی می‌کند، صورت پذیرد.»

بر اساس این گزارش، این امر مستلزم بهبود مکانیسم ارتباط بحران بین کشورها، ارائه اطلاعیه‌هایی پیش از آزمایش موشک‌های بالستیک استراتژیک و کاهش تنش در فضاست.

«لیو پنگیو» سخنگوی سفارت چین در واشنگتن با اشاره به ۵۰۰۰ کلاهک هسته ای آمریکا به این وب‌سایت خبری گفت ایالات متحده باید «دیپلماسی مگافون» خود را متوقف کند.                              او  از کشورهایی که زرادخانه‌های هسته‌ای قابل توجهی دارند، خواست تا آن‌ها را کاهش دهند.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • توضیح سالیوان درباره کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین
  • سالیوان: کمک‌های جدید آمریکا شرایط جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد
  • بلینکن: کمک‌های نظامی جدید به اوکراین، سرمایه‌گذاری در آمریکا است
  • روسیه: اکثر حملات سایبری از سوی آمریکا انجام می‌شود
  • دانشگاه ورمونت سخنرانی سفیر آمریکا در سازمان ملل را لغو کرد
  • جنگنده‌های آمریکا از پایگاه امارات به قطر منتقل شدند
  • آمریکا در حال کار بر روی یک توافق امنیتی بلندمدت با اوکراین است
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است